God og gedigen dansk mad i Århus

Der findes nu noget helt specielt ved god, gammeldags og traditionel dansk mad. For nogen handler det om smagen, for andre handler det om minderne, der ligger i gode, hjemmelavede frikadeller og højtbelagt smørrebrød, men for størstedelen handler det om en kombination af begge dele. For gedigen og gammeldags dansk mad er nemlig lig med gode traditioner og velsmagende øjeblikke. Hos Havnens Perle kan du opleve et lækkert måltid god dansk mad i Århus.

 

Dansk mad Århus, lavet med kærlighed

Hos Havnens Perle har vi en lang historie med at lave dansk mad i Århus. Siden vi slog dørene op for første gang i 1962, er vores menukort såvel som kundekreds kun blevet udvidet, og i dag servicerer vi dagligt mange sultne århusianere, der er på udkig efter et mættende og veltilberedt måltid mad, som er lidt ud over det sædvanlige.

Vi er en danish diner med stor kærlighed for at lave dansk mad i Århus. Vores menukort bugner af lækre grillretter til enhver smag, velsmagende morgenmad, når du har lyst til en ekstra god start på dagen, saftige burgere af lækkert kød og så selvfølgelig også et stort udvalg af gode, gamle danske klassikere såsom en god hakkebøf med bearnaise og så meget stegt flæsk, som du kan spise. Hos os er al maden lavet med kærlighed til gode råvarer og traditioner, og det vil du helt sikkert både kunne mærke og smage, når du besøger os til et måltid dansk mad i Århus.

 

Få dansk mad i Århus til alle anledninger

Århus er en by med et væld af gastronomiske oplevelser. Lige fra fransk cuisine til japansk sushi finder du i byen, men nogle gange har man også bare lyst til solid dansk mad. Vi gør en dyd ud af at lave hver eneste ret fra bunden, og hos os kan du få smagen af hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser til enhver tid. Vi kan blandt andet prale af vores prisbelønnede bøfsandwich, som er kåret til Danmarks bedste to gange, og er du til helt traditionelle retter såsom biksemad, så kan du også få det. Så kig forbi os, hvis du er på jagt efter dansk mad i Århus.

Hvad end sulten melder sig en tidlig morgen, til frokost, en sen eftermiddag eller ved spisetid om aftenen, så står vores dygtige kokke altid klar til at lave dansk mad i Århus til dig. Hos Havnens Perle er der altid plads til den lille såvel som den store sult, og uanset om du kommer fra arbejde, fra shoppeturen, fra sejlturen eller blot har lyst til lidt lækker mad i dagens anledning, så er du garanteret mad af høj standard, mad som er fuld af smag og vigtigst af alt mad, der er lavet med passion for dansk gastronomi.

Så er du på udkig efter dansk mad i Århus, så slå endelig vejen forbi Havnens Perle.

Vidste du at vi laver nogle af de bedste burgere i Århus? Hvis ikke, så synes vi, at du skal tage din næste frokost i Århus, hvor du prøver sådan en. Du kan også prøve vores mad ud af huset, hvor du kan bestille lige det, som dit hjerte begærer.

dansk mad århus

Følg på Facebook