Mad ud af huset Århus

Selvom der er mange interessante spisesteder i Århus, er det også rart, at spise derhjemme engang imellem. Her hos Havnens Perle leverer vi også mad ud af huset i Århus, til diverse lejligheder, fest og sammenkomster. Vil du have maden bragt ud, gør vi selvfølgelig også det, hvis du bor i Århus eller lige uden for Århus, og hvis du bestiller for minimum 600 kr. (udbringningsgebyr: 75 kr.).

Der kan være mange grunde til, at mad ud af huset i Århus, er den bedste løsning, når der er forsamlinger. Men den bedste grund må være, at du slipper for at bruge tid i køkkenet. Med mad ud af huset skal du ikke løfte en finger, du kan være der for dine gæster og hygge dig. Og her hos Havnens Perle har vi et stort, lækkert udvalg af forskellige retter, som kan tilfredsstille lidt af hvert. Hvad end det er den store som lille sult. Vi har vundet prisen for byens bedste pølsevogn tre år i træk, og senest har vi vundet prisen for Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2012 og 2014.

Der er ikke nogen begivenheder, hvor mad ud af huset fra Havnens Perle i Århus, ikke slår til. Vi har nemlig alt fra traditionel fastfood, den bedste burger i Århus og over til højbelagte smørrebrød. Leder du efter hjemmelavet dansk mad i Århus, såsom kamsteg og stegt flæsk med persillesovs, så overlad endelig madlavningen til os, vi klarer det med et smil.

 

Oplev god kvalitet når du bestiller mad ud af huset i Århus

Hos Havnens Perle er prioriteterne klare når vi leverer mad ud af huset i Århus: vi vægter høj kvalitet, en ordentlig pris og ikke mindst en service. Vi arbejder under værdier som bæredygtighed og dyrevelfærd, som har høj prioritet, når vi udvælger råvarer. Derudover samarbejder vi med mange af fiskevirksomhederne her på havnen, og det gør, at vi kan tilbyde dig en god pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan tjekke vores menu og se alle de lækre retter som f.eks. vores delikate smørrebrød, som vi tilbyder som mad ud af huset i Århus. Og hvis tænderne skal løbe i vand, så tjek vores galleri – her kan du se nogle af de lækre retter.

Du er også mere end velkommen til enten at kigge ned til os eller ringe på: 86 13 22 56 – vi står klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne spise ude? Du kan altid komme forbi Havnens Perle, hvis du leder efter en lækker omgang aftensmad eller frokost i Århus.

Følg på Facebook