Mad ud af huset

Her hos Havnens Perle leverer vi også mad ud af huset til diverse lejligheder, fest og sammenkomster. Vil du have maden bragt ud, gør vi selvfølgelig også det, hvis du bor i Århus eller lige uden for Århus, og hvis du bestiller for minimum 600 kr. (udbringningsgebyr: 75 kr.).

Der kan være mange grunde til, at mad ud af huset er den bedste løsning, når der er forsamlinger. Men den bedste grund må være, at du slipper for at bruge tid i køkkenet. Med mad ud af huset skal du ikke løfte en finger, du kan være der for dine gæster og hygge dig. Og her hos Havnens Perle har vi et stort, lækkert udvalg af forskellige retter, som kan tilfredsstille lidt af hvert. Hvad end det er den store som lille sult. Vi har vundet prisen for byens bedste pølsevogn tre år i træk, og senest har vi vundet prisen for Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2012 og 2014.

Og der er ikke nogen begivenheder, hvor mad ud af huset fra Havnens Perle ikke slår til. Vi har nemlig alt fra traditionel fastfood, Danmarks Bedste Bøfsandwich og over til højbelagte smørrebrød samt hjemmelavede varme danske retter såsom kamsteg og stegt flæsk med persillesovs. Så overlad endelig madlavningen til os, vi klarer det med et smil.

 

Mad ud af huset – høj kvalitet

Hos Havnens Perle er prioriteterne klare; vi vægter høj kvalitet, en ordentlig pris og ikke mindst en service. Vi arbejder under værdier som bæredygtighed og dyrevelfærd, som har høj prioritet, når vi udvælger råvarer. Derudover samarbejder vi med mange af fiskevirksomhederne her på havnen, og det gør, at vi kan tilbyde dig en god pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du at bestille vores delikate smørrebrød ud af huset? Kan du læse meget mere under fanen: Smørrebrød. Du kan også tjekke vores Menu, her kan du se alle de lækre retter, som vi tilbyder. Og hvis tænderne skal løbe i vand, så tjek vores galleri – her kan du se nogle af de lækre retter.

Du er også mere end velkommen til enten at kigge ned til os eller ringe på: 86 13 22 56 – vi står klar til at hjælpe dig!

Følg på Facebook
Videre til værktøjslinje