Mobil pølsevogn

Lej en mobil pølsevogn

Lej en mobil pølsevogn

Hos Havnens Perle kan du bestille mad ud af huset i Århus, men du kan også vælge at leje en mobil pølsevogn til alle typer begivenheder i Århus. Du har også mulighed for at leje vores mobile pølsevogn i dagstimerne.

Kontakt os pr. telefon eller e-mail eller kig forbi vores restaurant.

For et arrangement med servering i to timer af ristede pølser, hot dogs og tykke i svøb ad libitum er prisen 6.500,00 kr. plus moms for op til 50 personer. Ved større arrangementer med op til 100 personer er prisen 6.900,00 kr. plus moms.

Er i mere end 100 mennesker til jeres arrangement? Det er intet problem – kontakt os på tlf. (+45) 86 13 22 56 og så finder vi sammen en kuvertpris for de ekstra personer.

Husk at du kan tilkøbe salg af for eksempel flæskestegssandwich eller burger. Henholdsvis til 20 og 30 kr. pr. kuvert ekstra. Minimum 500 kr.

Servering i en ekstra time koster 600,00 kr. plus moms.
Du har også mulighed for at leje en pølsevogn om aftenen. Efter klokken 22.00 pålægger vi et natgebyr, som koster 800,00 kr. plus moms pr. time.
Ved arrangementer udenfor store Århus tillægges kørselsgebyr.

Sortimentet kan ændres og vi kan medbringe drikkevarer til aftalte priser.

Så hvis du har behov for at leje en pølsevogn i Århus, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf. (+45) 86 13 22 56 eller e-mail info@havnensperle.dk. Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning til dit arrangement.

Mobil pølsevogn til arrangement i Århus

Kontakt os eller bestil maden online

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af mad. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.