Frokost Århus

Frokost i Århus

Viser uret, at det er ved at være frokostpause? Eller rumler maven blot efter en frokost, der er lidt ud over det sædvanlige? Der findes mange gode spisesteder i Århus, men hos Havnens Perle, smilets bys egen danish diner, kan du være sikker på at få en solid og veltilberedt frokost i Århus, der med garanti kan stille både den lille og den store sult.

Gør frokost I Århus til en oplevelse

Er du på udkig efter en god frokost i Århus? Havnens Perle har i de sidste mange år været samlingspunkt for rigtig mange mennesker. Da dørene for første gang slog op i 1962 var det is og souvenirs til de sejlende med Norgesfærgen der blev solgt, men siden den gang er menukortet blevet udvidet igen og igen. I dag har du mulighed for at vælge mellem et væld af klassisk mad, lækre grillretter, lækre toast og saftige burgere i hjertet af Århus. Selvfølgelig kan du også vælge mellem velsmagende og traditionel dansk mad lavet med kærlighed til gode råvarer og danske traditioner, hvor du på vores menukort blandt andet finder højbelagt smørrebrød og lækker biksemad. Så der er gode muligheder for dig, der ønsker en velsmagende frokost i Århus.

Hvad end du er til en god hakkedreng eller en sprød fiskefilet, så kan du få det hos Havnens Perle. Vores dygtige kokke gør hver dag en dyd ud af at gøre frokosten for vores besøgende til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, og har du behov for en frokost i Århus, hvor der ikke er sparet på noget, bør du slå vejen forbi Havnens Perle. Her kan du også få serveret vores velsmagende og prisbelønnede bøfsandwich, der to gange er blevet kåret som Danmarks bedste.

Frokost I Århus I de hyggeligste omgivelser

Hos Havnens Perle skal du ikke vente længe på, at dine favoritter bliver lavet i køkkenet, og hvad end du holder frokost fra arbejdet, studiet, indkøbsturen eller noget helt fjerde, så er der altid plads til dig. Vi er et af mange spisesteder i Århus, men hos os kan vi også tilbyde hyggelige omgivelser lige ud til havnen. Du kan også vælge vores mad ud af huset i Århus, og nyde maden hjemme.

Hos os får du en frokost i Århus, der er serveret i muntre omgivelser af altid glade medarbejdere, og her kan du stå og sidde som det passer dig, mens du bliver mæt i en af de lækre retter fra vores menukort. Der er nu noget helt specielt ved de traditionelle og klassiske danske retter, som de fleste af os har mæsket os i fra vi var små, og hos Havnens Perle kan du få smagen af hjemmelavet mad, mens du sidder og ser ud på bådene og venter på at komme tilbage til arbejdet, skolen eller noget helt tredje.

Uanset hvilket frokostret du vælger, er du altid sikker på, at den er lavet med forkærlighed for danske traditioner og gode, friske råvarer. Det er en vinderkombination, der altid giver en fantastisk og velsmagende frokost i Århus, hos din danish diner.

Lej en pølsevogn i Aarhus

Kontakt os eller bestil maden online

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af mad. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.