Velsmagende frokost i Århus

Viser uret, at det er ved at være frokostpause? Eller rumler maven blot efter en frokost, der er lidt ud over det sædvanlige? Besøg da Havnens Perle, smilets bys egen danish diner, og vær sikker på at få en solid og veltilberedt frokost i Århus, der med garanti kan stille både den lille og den store sult.

Gør frokosten lidt mere speciel med dansk mad lavet på danske traditioner

Havnens Perle har i de sidste mange år været samlingspunkt for rigtig mange mennesker. Da dørene for første gang slog op i 1962 var det is og souvenirs til de sejlende med Norgesfærgen der blev solgt, men siden den gang er menukortet blevet udvidet igen og igen, og i dag har du mulighed for at vælge mellem et væld af klassisk mad, lækre grillretter, lækre toast og saftige burgere. Selvfølgelig kan du også vælge mellem velsmagende og traditionel dansk mad lavet med kærlighed til gode råvarer og danske traditioner, hvor du på vores menukort blandt andet finder højbelagt smørrebrød og lækker biksemad.

Hvad end du er til en god hakkedreng eller en sprød fiskefilet, så kan du få det hos Havnens Perle. Vores dygtige kokke gør hver dag en dyd ud af at gøre frokosten for vores besøgende til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, og har du behov for en velsmagende frokost i Århus, hvor der ikke er sparet på noget, bør du slå vejen forbi Havnens Perle. Her kan du også få serveret vores velsmagende og prisbelønnede bøfsandwich, der to gange er blevet kåret som Danmarks bedste.

Lækker frokost Århus

Hos Havnens Perle skal du ikke vente længe på, at dine favoritter bliver lavet i køkkenet, og hvad end du holder frokost fra arbejdet, studiet, indkøbsturen eller noget helt fjerde, så er der altid plads til dig i de hyggelige omgivelser lige ud til havnen i Århus.

Her bliver frokosten serveret i muntre omgivelser af altid glade medarbejdere, og her kan du stå og sidde som det passer dig, mens du bliver mæt i en af de lækre retter fra vores menukort. Der er nu noget helt specielt ved de traditionelle og klassiske danske retter, som de fleste af os har mæsket os i fra vi var små, og hos Havnens Perle kan du få smagen af hjemmelavet mad, mens du sidder og ser ud på bådene og venter på at komme tilbage til arbejdet, skolen eller noget helt tredje.

Uanset hvilket frokostret du vælger, er du altid sikker på, at den er lavet med forkærlighed for danske traditioner og gode, friske råvarer. Det er en vinderkombination, der altid giver en fantastisk og velsmagende frokost i Århus, hos din danish diner.

Følg på Facebook