Spisesteder Århus

Få en bid dansk mad på vores spisested I Århus

Få en bid dansk mad på vores spisested I Århus

Er du på jagt efter lækker dansk mad? Og har du svært ved at vælge imellem de mange spisesteder i Århus? Så lad trygt dit valg falde på Havnens Perle og de udsøgte retter. Hos os kan du nemlig få stillet den lille såvel som store sult i hyggelige omgivelser med lækre, velsmagende og traditionelle retter, der passer til enhver smag.

Mange siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og derfor kan du altid komme ind til Havnens Perle og få en god start på dagen. Her kan du få sprøde rundstykker og friskbagt franskbrød, stegte spejlæg, groft rugbrød og knasende bacon, der giver dig et godt fundament til at kunne klare resten af dagens mange opgaver.

Leder du efter et sted at spise frokost i Århus? Så kom forbi til en traditionel grillret eller et stykke smørrebrød, som du kan nå at få serveret og spist inden din spisepause er ovre, og om aftenen tilbereder vores dygtige kokke lækre klassiske danske retter såsom biksemad, saftige brugere og andre velsmagende retter, så du kan afslutte dagen mæt og tilfreds. Her tilbyder vi nemlig altid lækker klassisk og traditionel dansk mad i Århus– no nonsense!

Et af de hyggeligste spisesteder I Århus

Der findes en del spisesteder i Århus, men hos Havnens Perle garanteret at få god mad til alle døgnets vigtige måltider. I vores danish diner får du altid god mad – lige når det passer dig.

Én af de ting, vi især er kendt for, er vores høje standarder. Om du søger en burger i Århus, en toast, en klassisk omgang biksemad med det hele eller noget helt fjerde, så er vores mad lavet af de bedste råvarer og med en passion for danske traditioner og til en pris, hvor alle kan være med. Vi kan endda prale af at have en prisbelønnet bøfsandwich, der er blevet kåret til Danmarks bedste to gange, så er du til sprøde sværd og velsmagende kød, så er det måske lige retten for dig.

Vi synes selv, at vi er et af de hyggeligste spisesteder i Århus. Vi åbner dagligt dørene for sultne århusianere, og hver dag serverer vi danske klassikere såsom hakkebøffer, fiskefileter og friskbagte rundstykker. Her er der plads til havnearbejderen, den studerende, den arbejdende samt den, der blot vil forkæle maven med lidt ekstra godt, og hvad end du har lyst til at sidde og nyde maden, tage den med eller stå op og spise som i en traditionel pølsevogn, så er der mulighed for det hele. Uanset hvad du vælger fra vores menukort, så er du altid garanteret lækker dansk mad – og altid lige når det passer dig.

Vil du hellere spise derhjemme? Havnens Perle er et af de spisesteder i Århus, der også tilbyder take away, og til større sammenkomster, leverer vi mad ud af huset i Århus. Kontakt os på (+45) 86 13 22 56 og hør mere.

Kontakt os eller bestil maden online

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af mad. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.