Smørrebrød i Århus

Her hos Havnens Perle, er vi ikke kun succesfulde med vores traditionelle fastfood. Vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af delikate smørrebrød i Århus. Og her er kun de bedste råvarer gode nok til os og selvfølgelig også til dig. Derfor kan du være sikker på, at du altid kan få smørrebrød i Århus hos Havnens Perle, hvor kvalitet er afgørende. Vi samarbejder med mange af de forskellige fiskevirksomheder her på havnen, så du både er garanteret friske råvarer, men også sådan at vi kan tilbyde høj kvalitet til en ordentlig pris.

Hos Havnens Perle tilbyder vi smørrebrød i Århus på hverdage mellem: 11.00 og 14.00. Du kan dog ringe og bestille smørrebrød til afhentning på øvrige tidspunkter og dage – du kan blot give os et kald på: 86132256, så snakker vi om det.

“Vi er altid meget tilfredse, når vi får leveret smørrebrød fra Havnens Perle. Det er altid frisksmurt og der har aldrig været nogen negative bemærkninger fra vores besøgende. Tværtimod kommer der tit folk der roser smørrebrødet“

– Karl Nøhr Sørensen, Søfartsmuseet.

 

Delikat smørrebrød i Århus

Hvis du er på udkig efter kvalitets smørrebrød i Århus, og hvor prisen stadig er til at overkomme – så er du mere end velkommen her hos Havnens Perle. I er også mere end velkommen, hvis I er en større gruppe – her vil vi dog anbefale, at I ringer og laver en forudbestilling, så vi er sikre på, at I bliver mætte. Alle vores højbelagte smørrebrød er nemlig frisksmurt til kl. 11.00, hvorefter vi ikke har kapacitet til større, ekstra smørrebrødsportioner, medmindre vi er varslet.

De lækre smørrebrød i Århus kan sagtens nydes her hos Havnens Perle. Vi er i forvejen samlepunktet for rigtig mange mennesker, hvor vi vægter en munter atmosfære og altid glade medarbejdere.

Skal du bruge smørrebrød i Århus, i weekenden? Så kan vi også hjælpe med det. Du skal bare bestille forud og minimum 35 stk.

Vores tilbud på 3 stk. for 57 kr. gælder kun på hverdage.

Bestiller du over 75 stk. smørrebrød til weekenden fratrækker vi 5% af det samlede beløb ved betaling.

Få de lækreste smørrebrød i Århus hos Havnens Perle, vi glæder os til at se dig.