Smørrebrød

Smørrebrød i Århus

Smørrebrød og stjerneskud i Aarhus

Hos Havnens Perle elsker vi at lave dansk mad i Århus. Vi er ikke kun succesfulde med vores traditionelle fastfood,vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af delikate smørrebrød i Århus såsom stjerneskud. Og her er kun de bedste råvarer gode nok til os og selvfølgelig også til dig. Derfor kan du være sikker på, at du altid kan få smørrebrød i Århus hos Havnens Perle, hvor kvalitet er afgørende. Vi samarbejder med mange af de forskellige fiskevirksomheder her på havnen, så du både er garanteret friske råvarer, men også sådan at vi kan tilbyde høj kvalitet til en ordentlig pris.

Hos Havnens Perle tilbyder vi smørrebrød i Århus på hverdage mellem: 11.00 og 14.00. Du kan dog ringe og bestille smørrebrød til afhentning på øvrige tidspunkter og dage – du kan blot give os et kald på: (+45) 86 13 22 56, så snakker vi om det.

“Vi er altid meget tilfredse, når vi får leveret smørrebrød fra Havnens Perle. Det er altid frisksmurt og der har aldrig været nogen negative bemærkninger fra vores besøgende. Tværtimod kommer der tit folk der roser smørrebrødet“

– Karl Nøhr Sørensen, Søfartsmuseet.

Prøv delikat og højbelagt smørrebrød i Århus

Hvis du er på udkig efter kvalitets smørrebrød i Århus, og hvor prisen stadig er til at overkomme – så er du mere end velkommen her hos Havnens Perle. I er også mere end velkommen, hvis I er en større gruppe – her vil vi dog anbefale, at I ringer og laver en forudbestilling, så vi er sikre på, at I bliver mætte. Alle vores højbelagte smørrebrød er nemlig frisksmurt til kl. 11.00, hvorefter vi ikke har kapacitet til større, ekstra smørrebrødsportioner, medmindre vi er varslet.

De lækre smørrebrød i Århus kan sagtens nydes her hos Havnens Perle. Vi er et af mange spisesteder i Århus, men hos Havnens Perle er vi samlepunktet for rigtig mange mennesker, hvor vi vægter en munter atmosfære og altid glade medarbejdere. Udover vores lækre smørrebrød, kan du også finde en af de bedste burger i Århus.

Skal du bruge smørrebrød i Århus, i weekenden? Så kan vi også hjælpe med det. Du skal bare bestille forud og minimum 35 stk.

Vores tilbud på 3 stk. for 75 kr. gælder kun på hverdage.

Bestiller du over 75 stk. smørrebrød til weekenden fratrækker vi 5% af det samlede beløb ved betaling.

Leder du efter en udsøgt frokost i Århus? Så kom forbi og smag vores lækre smørrebrød. Vi glæder os til at se dig.

Kontakt os eller bestil maden online

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af mad. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.