Historie

Havnens Perle historie

Havnens Perle historie

Havnens Perle har eksisteret siden 1962 og har siden da vokset sig ind i hjertet på mange århusianere. Både, hvis man leder efter en frokost i Århus eller du bare skal have en hurtig burger, er Havnens Perle et besøg værd.

Efter den seneste flytning i 2016 har Havnens Perle taget form af en pølse-pavillon med over 60 siddepladser, kundetoilet, spillerum og gode P-forhold tæt på Århus Centrum.

Stedet har i dag eget køkken hvor personalet selv forarbejder maden. Fiskefileter, hjemmelavede hakkebøffer, frikadeller, hjemmelavet agurkesalat, bøf-/stegesovs samt lækre burgere i Århus. Det er blot nogle af eksemplerne.

I en tid hvor fastfood og grillmad er udskældt, og nogen gange med god grund, forsøger Havnens Perle at holde fast i en høj standard ved selv at forberede så mange ting som muligt.

Havnens Perle ligger som den sidste bastion på fastlandet inden turen går til øerne med færgerne. Dette er sammen med vores fastholdelse af en høj standard indenfor fastfood inspirationen bag vores tilnavn: “The Last Frontier”.

Vores erklærede mål er, at kunne servicere vores kunder med hurtig mad af god kvalitet til konkurrence dygtige priser i et venligt, gerne muntert miljø. Havnens Perle skal være et sted, hvor alle skal kunne komme som de stå og går. Hvad enten det er folk i arbejdstøj, en der har været på havearbejde i hjemmet eller folk fra kontoret, så er der mad og plads i Havnens Perle.

Vi er meget stolte af at vi 2007, 2008 og 2009 blev kåret som “Byens Bedste Pølsevogn”. Vi er siden ikke blevet nomineret i den konkurrence, men vandt de år vi var med. Endda som mest suveræne vinder indenfor alle kategorier. Senest i 2014 vandt vi prisen ”Danmarks Bedste Bøfsandwich”.

Velbekomme.​​

Kontakt os eller bestil maden online

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af mad. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.